keskiviikko 5. joulukuuta 2012

mitä silmät ei nää

heipsan!:) eli en nyt taaskaan ole kirjoitellut vähään aikaan..unohdin vahingossa blogini osoitteen.. :d mutta juu asiaan siis.. elikkäs asun edelleenkin kajaanissa, mutta suunnitelmissa olisi muuttaa pysyvästi ouluun poikaystävän kanssa yhteen, kunhan saan topin tehtyä  kunnialla loppuun kajaanissa :) eli alotin topin siis tuossa maanantaina, eli 3 joulukuuta, ja nuokkarilla eli wespalla töissä..huomattavasti rennonpaa kuin aikaisemmin kun olin lastentarhassa.. siinä se 5 tuntia menee rattoisasti kahvia keitellessä nuorille ja rupatella myös niiden kanssa, ja välillä pelailla myös:) 
ja nyt toisiin aiheisiin.:)
eli olen muuttanut elämäntapojani ;) en ole juonut 1 kuukauteen lainkaan alkoholia..ja ihan syistäkin.. mitä nyt en tänne ehkä kirjoita.. (: mutta hauskaa on ollut ilman alkoholiakin :) ja kaveripiiri pienentynyt huomattavan paljon, ihminen vaan tajuaa ettei tarvitse montaa ystävää, vaan sopivasti ja hyviä sellaisia:) huonot kaverit olen ns. "hylännyt" ja ne jotka haluavat pysyä elämässäni, eivätkä ole hylänneet siksi että muutin ouluun, niin saavat jäädä. ;)

jaja sain uuden puhelimen jolla saa yhtä hyviä kuvia kuin järkkärillä :P
samsung galaksi gio  :--) <3 ja latasin siihen sitten pelin nimeltä "dragon fly" johon olen ihan totaalisen koukussa......-.- 
muttajuu, 5 päivän loma alkakoon ja silleen:)
hyvät lomat kaikille ja olkaa iisisti! <3:llä heidsku

;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti